ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Ορθοδοντική Εταιρείας Βορείου Ελλάδος διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη αντιμετώπιση των συγκλεισιακών προβλημάτων Τάξης ΙΙ με χρήση μίνι-εμφυτευμάτων» με ομιλητή τον Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Τμήματος Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Μόσχο Α. Παπαδόπουλο στο ξενοδοχείο «Electra Palace» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 κατά τις ώρες 09.30-13.00
Λεπτομέρειες εδώ.

Ενημέρωση για τα νέα φορολογικά και οικονομικά θέματα σχετικά με την άσκηση του ορθοδοντικού επαγγέλματος με ομιλητή τον κ. Ι. Δόβελο, λογιστή- φοροτεχνικό και Πρόεδρο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Θες/νίκης.
Τετάρτη 5/3/014 και ώρα 21:00.

Συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου Makedonia Pallas.

Η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τρισδιάστατη διαγνωστική στην Ορθοδοντική – Εφαρμογή λογισμικού» και ομιλητή τον κο Χ. Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι Maxillofacial Radiology Consultant, Bronx VA Hospital και Executive Director of American Academy of Maxillofacial Radiology.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 9.30π.μ.-13.30μμ καθώς και το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 9.30π.μ.-13.30μμ.

Λεπτομέρειες εδώ.

Κορυφή