Η Παγκόσμια Ορθοδοντική Εταιρεία (World Federation of Orthodontists - WFO) έχει θεσπίσει τη 15η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας, μία ημέρα κατά την οποία "οι ορθοδοντικοί ανά τον κόσμο μπορούν να γιορτάσουν και να δώσουν έμφαση στην Ορθοδοντική".

 


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) σας προκαλεί να συμμετάσχετε το Σάββατο 06 Μαρτίου 2021 στη 13:00 στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕ για το 2021 κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (2021-2024).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν μόνον τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της ΟΕΒΕ. Η υποβολή υποψηφιοτήτων από τα μέλη της ΟΕΒΕ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εφορευτική Επιτροπή, θα πρέπει να γίνει εγγράφως (στο e-mail της Προέδρου της ΟΕΒΕ Καθηγήτριας Ι. Ιωαννίδου ioanidou[at]dent.auth.gr), μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Την ίδια ημέρα 06 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:30 θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Εταιρείας Ειδικών Ορθοδοντικών (ΒΕΕΟ) υπό την Προεδρία του Καθηγ. Μ. Α. Παπαδόπουλου.

Η συμμετοχή σας σε όλα τα παραπάνω θα γίνει διαδικτυακά και ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης, καθώς και οδηγίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία της ΟΕΒΕ θα σας αποσταλούν εγκαίρως και το αργότερο μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ημέρα.

Παρακαλείσθε για περισσότερες πληροφορίες να δείτε τα αρχεία .pdf εδώ και εδώ.

Θα χαρούμε πολύ με τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΟΕΒΕ

Το ΔΣ της ΒΕΕΟ

H Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Τζούντη Λεβή, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών της για την απώλεια του εκλεκτού φίλου, συναδέλφου και επιστήμονα.
Ο Τζούντη Λεβή με το διακριτικό και ιδιαίτερο χιούμορ του, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, στήριξε, αγωνίστηκε και γιγάντωσε την Εταιρεία με ήθος και αξιοπρέπεια για μια δεκαετία περίπου.
Στην αγαπημένη του σύντροφο Ελένη και στα λατρεμένα του παιδιά, τα μέλη της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος εκφράζουν σύσσωμα τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Κορυφή