ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Σεμινάριο, Μ.Α. Παπαδόπουλος, Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη, 04.04.1018

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το μονοήμερο σεμινάριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.), που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace» στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή των συναδέλφων ορθοδοντικών και οδοντιάτρων, αλλά και των φοιτητών, ήταν μεγάλη καθώς το θέμα «Η συσκευή amda® (advanced molar distalization appliance): Μια νέα μέθοδος για τη θεραπεία συγκλεισιακών προβλημάτων Τάξης II» προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των ακροατών.
Ο ομιλητής, Καθηγητής Μ. Α. Παπαδόπουλος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πρώτο μέρος της παρουσίασής του ανέλυσε τις γενικές αρχές εμβιομηχανικής για την άπω μετακίνηση των άνω γομφίων και την σκελετική στήριξη. Στη συνέχεια
παρουσιάστηκε η θεραπεία της Τάξης ΙΙ με την πρωτότυπη συσκευή amda®, η οποία αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ομιλητή. Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας παρουσιάστηκε πληθώρα κλινικών περιστατικών που έχουν θεραπευθεί με τη συσκευή amda®.
Στο διάλειμμα του επιστημονικού προγράμματος υπήρχε προσφορά αφεψήματος ή καφέ, ενώ το μεσημέρι μετά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τα μέλη της Ο.Ε.Β.Ε..
To Δ.Σ της Ο.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί θερμά τον αποκλειστικό χορηγό της εκδήλωσης Dental Link Ε.Π.Ε. για την πολύτιμη στήριξή του.
Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της O.E.B.E.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορυφή